Agenda van de Stadscomponist

Door alle Corona maatregelen zijn er helaas weinig live concerten en events mogelijk op dit ogenblik, vandaar dat ik me de komende tijd vooral toeleg op online content.....dus kijk vooral regelmatig rond op de website en de social media kanalen om op de hoogte te blijven.
Hier al wel enkele periodes en data waar ik erg naar uitkijk:


* April '21: Lente, Zomer, Herfst, Winter. Samen met theatergroep Artemis gaan we komend jaar de seizoen vieren door de seizoenen letterlijk de stad binnen te halen. In april de eerste viering, die van de lente:


Wanneer trakteert de winter ons nog eens op sneeuw en ijs? En de lente? Heeft die misschien haar plekje geruild met de zomer? Tot in november zomert de zomer lekker na. Hallo weergoden? Heeft er iemand daarboven nog iets te zeggen? Met het kunstproject Winter/Lente/Zomer/Herfst willen we de seizoenen overtuigen hun rol weer serieus te nemen. Door ze elk op hun beurt te eren proberen we ze te verleiden om bij ons terug te keren. Regendans, zonnegroet en windorgel, alles gooien we in de strijd.


* 7 t/m 11 juni doe ik samen met Maarten Ornstein een residency en live stream vanuit de fantastische elektronische muziek Studio's van Willem II, een parel in Den Bosch.