stadscomponist den Bosch

Welkom op de webpagina van de kersverse Stadscomponist van Den Bosch. Mijn naam is Bart de Vrees en ik ben componist en slagwerker, ik werk veel met theater en Nieuwe Media en sinds 1 januari 2021 ben ik de trotse Stadscomponist van het mooie Den Bosch. In de rol als Stadscomponist ga ik veel projecten initiƫren zoals een boek met stukken getiteld Schetsen, Stukken, Scherven, Liederen en Fragmenten die iedereen thuis kan spelen. Ook ga ik veel samenwerken met organisaties en mensen uit de stad zoals November Music, Theater Artemis en de elektronische muziekstudio's van Willem II.


Op de pagina bladmuziek en downloads kun je alle muziek die ik schrijf als Stadscomponist gratis downloaden. Op de pagina filmkes en foto's staan de filmpjes en foto's die ik zoal maak tijdens mijn periode als Stadscomponist.

Hieronder een kort filmpje waarin mezelf even voorstel, en een mooi interview dat Mark van de Voort maakte voor het Brabants Dagblad. de genoemde data in het filmpje zijn helaas niet meer helemaal accuraat.....


Ik zou zeggen, struin regelmatig lekker rond op de webpagina en houd ook de social media kanalen in de gaten voor muziek, filmpjes, concerten en meer!


Groetjes,


Bart


                                                                      Agenda van de StadscomponistDoor alle Corona maatregelen zijn er helaas weinig live concerten en events mogelijk op dit moment, vandaar dat ik me vooral toeleg op online content.....dus kijk vooral regelmatig rond op deze website en de social media kanalen om op de hoogte te blijven.

Gelukkig zijn er al wel enkele data van activiteiten te melden waar ik erg naar uitkijk, onder voorbehoud uiteraard:* Van 7 t/m 11 juni doe ik samen met Maarten Ornstein een residency en aansluitend op 13 juni een concert en livestream vanuit de Toonzaal.


* 1 juli, opening Bossche Zomer. Speciaal voor de opening van de Bossche Zomer schreef ik een korte fanfare voor de koperblazers en

slagwerkers van de Koninklijke Harmonie 's-Hertogenbosch o.l.v. Sjef Ipskamp.


* Augustus: Lente, Zomer, Herfst, Winter. De tweede seizoensviering: zomer.

* November: Lente, Zomer, Herfst, Winter. De derde seizoensviering: herfst.

* Januari 2022, Lente, Zomer, Herfst, Winter. De vierde en laatste seizoensviering: winter.