stadscomponist den Bosch

Welkom op de webpagina van de kersverse Stadscomponist van Den Bosch. Mijn naam is Bart de Vrees en ik ben componist en slagwerker, ik werk veel met theater en Nieuwe Media en vanaf 1 januari aanstaande ben de trotse Stadscomponist van het mooie Den Bosch. In die rol ga ik veel projecten initiƫren zoals een boek met stukken getiteld Schetsen, Stukken, Scherven, Liederen en Fragmenten die iedereen thuis kan spelen en ga ik veel samenwerken met organisaties uit de stad zoals November Music, Theater Artemis, de elektronische muziekstudio's van Willem II.

Op de pagina bladmuziek en downloads kun je alle muziek die ik schrijf als componist gratis downloaden. Op de pagina filmkes en foto's staan de filmpjes en foto's die ik zoal maak tijdens mijn periode als Stadscomponist.


Mocht je zelf jouw compositie, (youtube) opname van een deel uit Schetsen.... of muziek willen delen op deze site mail dan naar destadscomponist.sH(at)gmail(dot)comDeze website is nog in de maak maar hou 'm goed in de gaten voor alle projecten!Groetjes, Bart