Filmkes en Foto's

Hier staan filmpjes en foto's die ik zoal maak de komende periode als Stadscomponist van Den Bosch. Heb je zelf een leuk filmpje of foto, bijvoorbeeld waar je zelf muziek maakt, een deel uit het boek Schetsen, Stukken, Scherven, Liederen en Fragmenten speelt of een idee voor een nieuw instrument hebt. Stuur die dan op naar: bdvrees[at]gmail[dot]com


Felicitatie jubileum Willem II Studio's


Afgelopen september vierde Studio Willem II haar eerste lustrum. Om ze te feliciteren met dit heugelijke feit maakte ik dit korte filmpje.


Van 7 t/m 11 juni 2021 werk ik een paar dagen samen met saxofonist en basklarinetist Maarten Ornstein in deze geweldige studio's resulterend in een afsluitend concert, livestream en wellicht album. Binnenkort meer info over deze spannende samenwerking waar ik erg naar uitkijk!


Cursus huis, tuin en keuken sounddesign (da's een chique woord voor geluiden ontwerpen)


Helaas kunnen we op dit moment door de Corona maatregelen weinig (samen) musiceren. Daarom heb ik ism de Veenfabriek deze cursus Huis, tuin en keuken sounddesign gemaakt zodat we thuis toch muziek en geluid kunnen maken op spullen die we in of rondom huis hebben liggen (of niet....).

Iedereen kan meedoen met deze cursus, van jong tot oud en het leuke is dat het ook helemaal niets hoeft te kosten omdat je de materialen vaak toch al thuis hebt liggen (of rondslingeren in mijn geval). Overal kun je muziek op maken en gekke geluiden uithalen dus laat je inspireren door wat er nog meer te vinden is in en rond het huis en maak er muziek mee!


De cursus wordt dit jaar uitgebreid met nog meer Huis, tuin en keuken sounddesign afleveringen waaronder een speciale carnavals editie!.

Houd deze website of het youtube kanaal in de gaten voor meer filmpjes om thuis instrumenten te maken.


Aflevering I: plastic. Waarin we met bekers nare schraapgeluiden maken en plasticzakjes laten ruisen als de wind of de zee maar ze ook bespelen als een goedkope kleine trom met brushes.